the 25 most powerful fashion blogs 2009

LUCKY NUMBER 19. Pause har tillsammans med representanter från bland annat Acne, H&M, Whyred, Filippa K, Dagmar och Minimarket utsett Sveriges 25 mäktigaste modebloggare. Jag kom på en hedrande 19:e plats och är alldeles fantastiskt glad! Tusen tack!

Translation.
Pause has together with representatives from Acne, H&M, Filippa K, Whyred, Dagmar and Minimarket
(among others) made a list of the 25 most powerful fashion bloggers in Sweden. I’m number 19, and I’m superflattered!

35 thoughts on “the 25 most powerful fashion blogs 2009

 1. CONGRATS!!
  But u’ll deserve a better position!
  ( And I know what I’m talking about ‘cuz I follow all those blogs… ;) )

 2. jag måste faktiskt vara ärlig här. Jag läser din blogg och jag tycker den är fin och så, men jag tycker inte du förtjänar något pris för du skriver nästan aldrig något utan du lägger mest upp en bild här och där, dessutom uppdateras bloggen nästan aldrig.
  Så fin, javisst, men inte prisvärd.

 3. Snälla Carolina, lyssna inte på Hanna, hon kunde inte ha mer fel. Det är ju just det att du inte slänger upp en massa skräp på bloggen bara för att fylla ut som gör den så mycket bättre! Jag älskar dina vackra foton och som det så fint heter säger ju en bild mer än tusen ord! Fortsätt precis som du gör, din blogg är en av mina absoluta favoriter!

 4. Stort grattis tjejen!! det förtjänar du verkligen, även om jag personligen tycker att du skulle ha legat bra mycket högre upp!

 5. Johanna; Ja som sagt sa jag inte att det var en dålig blogg, då skulle jag ju inte läsa den själv heller, och det är klart att man ska lyssna när man får konstruktiv kritik.

 6. tredje gången gilt.

  Jag insåg precis att det faktiskt handlade om mest inflytelserika och inget annat, och det kanske den är då eftersom den drar läsare.

  Jag håller dock fast vid min kritik.

 7. Hanna P: Det är tråkigt att du tycker så, men jag tycker inte att antalet inlägg per dag avgör om en blogg är bra, inte heller mängden text i den. Jag tror att det här handlar mer om vilken sorts blogg man själv föredrar. Du gillar bloggar med mycket text i, jag gillar bloggar med mycket bilder i. Men Visst vore det kul om jag var anställd och fick lön för att skriva min blogg som 90% av de andra bloggarna på listan, då skulle jag också kunna uppdatera på arbetstid. Men så är det inte. Min blogg är inte mitt jobb, min blogg är min hobby.

 8. det tycker inte jag heller, men jag känner ofta att inläggen (t.ex det där du lägger upp en bild på ett paket och sen ingen uppföljning) känns lite “jaha”. Mycket text eller inte spelar inte så stor roll egentligen, men det finns inte så överdrivet mycket bilder heller, särskillt inte av dina egna tagna, och jag känner iallafall att jag jättegärna skulle se mer av det.

  det jag känner är ju rätt generellt bland större bloggar att jag tycker att om man får så mycket för det borde man ge något tillbaka, och det gäller fler bloggar än din och kanske särskilt de som tjänar pengar på sina.
  Precis som du blivit utnämnd till en av de mest inflytelserika bloggarna, men för vad, vilket arbete ligger bakom det utnämningen.

  Det jag tycker om din blogg är att den är väldigt snygg, jamena don’t get me wrong precis som jag sa förut så läser jag den ju själv eftersom jag gillar den jag ville mest bara säga min åsikt; och det är att det är lite lite, jag vill helt enkelt se Mer av dig eftersom du har potential.

 9. congratulation, you deserve it!
  but still I´m eager to know what was in that gift package you received..
  xxx

 10. Gud vad roligt och grattis, verkligen!
  Tycker egentligen inte att sådana listor spelar större roll, men givetvis är det smickrande.
  Du har redan en bra blogg och det behövs inga listor eller utmärkelser för att lista ut det ;)

  /J

 11. Congratulations Sweetie !!

  Please bring us more fashion news later on !!
  And waiting to see your nice stylings as well !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bite me
Bunny
Midsummer's Eve
Flowers