15 thoughts on “that leopard jacket

  1. Hej! Har kikat runt lite, och jag gillar verkligen dina bilder. Tänkte höra vad du använder för kamera, t.ex. bilderna i inlägget demin + sequins är precis vad jag är ute efter. Ska köpa ny kamera och jag vill se till att få det rätt den här gången, och inte slänga ut pengar på något halvbra :P

  2. Ina: just dom bilderna har jag tagit med min digitalkamera (en ixus 85 IS från canon). Den tar jättebra bilder men jag fixar nästan alltid till ljus + färger i photoshop för att få en viss stil på bilderna – oavsett om jag fotar med digitalkamera, systemkamera (canon eos 350d) eller mobilen! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

note to self:
Numero Tokyo
H&M Style Guide
Hola Barcelona!