32 thoughts on “Sugar me by day, sugar me by night

  1. Hej hej! Jag undrar hur du gör för att få bilderna så stora? för jag vet inte om du fortfarande har din blog på blogspot, men jag har det iallfll och mina bilder blir så små när jag lägger upp dom och skulle gärna villja ha dem störra, för bilderna i sig är ganska stora. Vore jättesnällt om du ville svara :)

  2. i could watch this over and over again. in fact, i just did. she could make the silliest faces and still be drop dead gorgeous.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Dries Van Noten, a/w 09
good morning
Daria
think pink