Shopping…

006.jpg 004.jpg 001.jpg

Varit dåligt med uppdatering senaste tiden, (skyller på vädret) men lite shopping har jag hunnit med iallafall. Bland annat en jättesöt näckrosljushållare(?), en svart kuvertväska med rosett (från favorit secondhandbutiken, för 30 kronor!) samt En shopaholics bekännelser av Sophie Kinsella som jag precis börjat läsa (varvat med Gåtornas palats av Dan Brown). Recension kommer, nu ska jag passa på att städa lite innan Ida kommer över för att baka kladdkaka! :)

82 thoughts on “Shopping…

 1. Shit. Du har ju så många väskor, och köper ständigt nya. När hinner du använda alla? :)

 2. har likadana ljushållare. väldigt fina faktist! ger en riktigt mysig känsla under hösten.

  Madelen du kan beställa den på bokus.se

 3. Du är inte ensam om dålig uppdatering av bloggen. Själv jobbar jag nästa hela tiden och gör jag inte det så njuter jag av solen utan för fönstret! Men jag hoppas inte du lägger av och bloggar, för jag räknar med dig på vår nästa bloggdrink!;)

  Mvh Sophie♥
  http://www.sophisticatedsophie.se

 4. gud så söta ljushållare, jag är verkligen svag för sånt! Kuvertväskan var också skitsnygg, får man veta var du hittat den?

 5. jahaaaaaaaja. nånstans känner jag att du är sjuuuuukt het. obeskrivligt nästan. var kan man finna dig carro von sydow? btw snygga väskor =) hälsa snövit (dvs adidas) =P haha

 6. eeeeeeeee. hört att din syster är en riktig pingla. kan man boka dejt med henne genom dig möjligtvis? hoppas ditt svar lyder: “naaaaaaaaaw okejvrååå”

 7. Snygg väska! Vilken affär är den ifrån, nån i Stockholm? Fel mail!

 8. En sån där näckros höll jag på att köpa bara häromdagen till en vän som fyllt år. Såå fin! Vill ha en i grönt, så det passar med allt annat grönt jag vill få in i mitt rum :)

 9. Jættefina ljuhållare – Lagerhaus næsta! Får man fråga vad din favorit 2hand-affær heter, har ingen jættekoll på second hand, men snart ska det bli lite sådan shopping med, tænkte jag! :)

 10. Ha ha ha, slukade en shopaholics bekännelser på en dag nere på stranden väldigt lättläst och mycket underhållande – perfekt sommarbok! :)

 11. Jag ska läsa en shopaholics bekännelser efter jag läst klart Unni Lindells bok Sorgmantel som jag tycker är bra. Snygga ljushållare.

 12. Fashion works best when we let it happen – yes it sounds a bit canned, work with it…

  Melissa
  PersonalCloset.com

flowers
the leather vest
Net-a-porter sale picks!
Weekend Getaway