13 thoughts on “She said, “good night” and walked away

  1. Does everyone in sweden look as angelic as you? Now I’m afraid to go there, in fear of looking “mediocre” :)

  2. Du är bara för gryym! Jag fattar helt enkelt inte hur man får till den där rätta hippie-looken! Jaja, min sköna, jag älskar dig ändå, trots att du har allt jag inte har. Som jag så himlans gärna ha. Jag säger väl som jag har hört någon säga nån gång:
    Du är som en glädjefontän på två ben!
    Gonatt Gonatt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sparkling eyes
lovelovelove
Givenchy fall 09 couture
the cape