sayonara!

BYE. I’m off to London so you won’t be seeing me for a couple of days, but you can count on lot’s of updates and pictures when I get back.
See you soon darlings,
Carolina

18 thoughts on “sayonara!

 1. Hej!
  Det här har egentligen ingenting med inlägget att göra men jag tänkte att du nog vet mer än mig. Jo såhär är det att när jag var i London förra veckan så såg jag reklamen för Burberry, tror jag, kanske var det något annat på B. Jag är inte så insatt i mode så jag har ingen koll what so ever.
  Hursomhelst så är det jätte finasvartvita bilder med en tjej och en kille, killen har mörkt hår och tjejen lite ljusare tror jag. Om det var till någon hjälp.. Det satt en stooor bild vid Knightsbridge vid Harrods. Antar att det är där butiken ligger. ( Att jag skämmer ut mig såhär i en modeblogg.. )
  Ja hursomhelst , om du har en aning om vad jag svamlar om då får du gärna informera mig om vad det är för märke / fotograf och var jag kan hitta bilderna på internet :)

 2. Oh London is just wonderful! And I’ve just stumbled upon your blog, and I must say it is great. You are very pretty.

 3. Please come back soon!! heheheheh

  London (L)….Next month I will move to London in order to start my new life there! I love that city and I love your blog too.

  Kisses from Spain!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welcome back!
hello goodbye
nominated for the bloglovin awards!
London calling