Oversize

Ingen har väl missat den oversizade, vita, herrskjortans genomslagskraft hos kändisarna som har turen att bo på vårvänligare platser än oss nordbor. Har spanat runt i butikerna en längre tid efter sådan skjorta, vet tex att H&M har en jätte snygg som dessvärre bara funnits i alldeles för stora storlekar då jag har befunnit mig på plats. Därför var det extra kul när det visade sig att pojkvännen hade den perfekta skjortan hängandes i garderoben som han ändå inte använder då den är för stor för honom. Skjortan är dessutom precis lagom lång för att kunna bäras till leggins. Ovan ser ni vad jag skulle ha burit idag om vädret och min hälsa hade tillåtit!

10 thoughts on “Oversize

 1. Hello fashionsquad!
  Fin blogg med mycket stilig design! Uppdaterade våran blogg på nyligen och blev nyfiken på namnet fashionsquad då jag själv är väldigt intresserad av Mode. Vi har nyss startat ett band med namnet “per-albin”. Alla besök är välkomna.
  Lycka till med fashion-sidan önskar Daniel i per-albin!

 2. Smart där med skjortan! Nu längtar jag efter att få leta igenom pappas garderob :)

  Snyggt skärp och halsband! Vart har du köpt dem? :)

 3. Susanna & Malin: Tack! trenchcoaten köpte jag på Vero Moda för kanske 2-3 år sedan för 199:- , sjukt prisvärt! (har den även i svart och blått ;)

  Emma & Cicci: Tack :)

  Camilla: tack! åh det har han säkert men då krävs det ju att du antingen betalar för mer utrymme/möjligheter blogg.se vilket är sjukt ovärt då man får minilite utrymme för pengarna eller att du gör som jag och skaffar en egen domän samt webbhotell vilket iofs kostar en slant men det lönar sig helt klart i längden! :)

  Isabella: Halsbandet är från glitter och skärpet hittade jag uppe på vinden för ett par år sedan :)

 4. jag tycker att skjortan hade sett fin ut till leggings om det bara hade varit det. men det var för mycket andra saker som förstörde och inte blev snyggt alls tycker jag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

In the back of a cab
shiny things steals my heart
the chair
Yesterday