Modeassistent?

Från Sandqvists lookbook som jag har stylat, fotad av grymma Knotan. (Och nej, det var inte min idé att jag skulle medverka som modell.)

HARD WORK WORK. Ni kanske undrar varför det har varit lite dött på bloggen på senaste tiden. Anledningen till detta är att jag har börjat jobba med ett nytt spännande modeprojekt för Internet som tar all min lediga tid och lite till. Just av den anledningen söker jag nu en modeassistent som kan hjälpa mig.

Jobbet är heltid och kommer att kräva 100% engagemang från din sida. Initialt finns det inte mycket pengar att hämta, men jobbet är en chans att få en inblick i hur modebranschen ser ut och fungerar. Du kommer även att få gå på modevisningar, närvara vid modeplåtningar och gå på en och annan rolig fest (hint, hint).

Jobbet går i korta drag ut på att assistera mig med plock/returer av kläder i butiker/presskontor, samt med styling och fotografering. Du bör ha ett enormt intresse för mode och kläder, samt vara duktig på att nåla och stryka. Körkort och grundkunskaper i photoshop är en fördel. Intresserad? Släng iväg ett mail till mig på carolina@fashionsquad.comsenast på söndag 19/10, så tar vi ett möte. Och du, jag bär inte Prada (bara en tam Miu Miu) och jag är faktiskt ganska trevlig.

OBS, PLATSEN ÄR TILLSATT!!

Translation. Some of you guys have been wondering why there has been a lack of updates in the blog lately. The reason for this is that I have started to work with a super exciting fashion project, which is taking LOT’S of time. So, now I’m looking for a fashion assistant who can help me out. Since it needs to be someone based in Sweden, I didn’t translate the whole text, sorry guys.

18 thoughts on “Modeassistent?

  1. lucky you girl!
    but i’m sure this project is more pleasure than hard work! enjoy life ;)

  2. lovely! hoppas du hittar den perfekta assistenten för dig, någon som brinner för mode och lägger hela sin själ i arbetet. lovely! mini

  3. tänk om vi två kunde jobba ihop, vi skulle kunna äta munkar och snacka skit hela dagarna … ;] Vi hörs snart. puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Chanel en masse
hello 90s!
bad karma
IDA