Like a virgin

SÖNDAG. Igår förlorade jag ebay-oskulden. Det är egentligen helt sjukt att jag har väntat så länge. Men igår kväll dök den rätta upp och det sa bara klick. Nu är jag ivrig som ett barn inför julafton ungefär. Ge hit mitt paket liksom.

Translation. I lost my Ebay virginity last night. It’s really weird that I’ve been waiting for so long. But yesterday the right one emerged and it just said click. Now I’m excited like a child before Christmas. Bring me my present nooow.

12 thoughts on “Like a virgin

  1. åh, jag är fortfarande ebay-oskuld.. men en Marc Jacobs tröja står högt på listan..

  2. har själv aldrig fyndat där, men man har ju hört talas om massor godbitar som hittats där :)

  3. Oh, spännande! Vad köpte du?

    Jag är fortfarande lite skraj för sidor som ebay och tradera. Men om det perfekta paret Dr. Martens dyker upp kommer jag nog komma över min rädsla. Med största säkerhet.

  4. hej
    den där flicka skänner jag from Paris… hon är from Plasticines gruppen!!!!
    hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Mary-Kate Olsen wearing Lanvin
MK
flowers
Aurora Sansone