I don’t give a f*ck

Backstage at Nina Ricci S/S 08

AWESOME. Det här är så satans jävla snyggt att jag inte ens vet var jag ska börja. Kärlek är ordet.

Translation. This is so god damn fierce that I dont even know where to begin.
I’ve got one word for you. Love.

11 thoughts on “I don’t give a f*ck

  1. Apropå Weekdays rea. Jag gick in i butiken på Götgatan, men jag känner mig helt lost! Jag hajjar ingenting! Är alla weekdays egna kläder på nedervåningen? Eller hänger de där uppe också? Mycket utav kläderna på övervåningen är ju från andra märken menar jag. Men när du var på Weekday, du råkade inte se byxdressen med knappar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Siena Fleming
taxi
A special message from Kate Bosworth!
Emerson Fry fall 14