GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

mill.jpg örhängen.jpg

Idag fyller min lillasyster 17 år vilket firades stort igår med tjejmiddag och champagne! Av mig fick hon ett par örhängen som jag gjort själv och troligtvis lär det dyka upp en massa presenter under dagen. Strax kommer släkten och det ska grillas nere på bryggan och jag har självklart inte hunnit städa någonting efter gårdagen. Bild på outfit dyker upp senare, nu måste jag stressa!

16 thoughts on “GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

  1. Örhängena var jättefina! Gör du halsband och sånt också? Jag har faktiskt gjort en hel del örhängen den senaste tiden. Dina var dock finare :)

  2. Ja starbucks gör sannerligen ljuvliga frappucinos och man känner sig lagom glammig med en iskall mugg i handen! New York var underbart och allt jag någonsin drömt om. Åh vad jag längtar tillbaka. Helt sjukt mycket. Anyway, ha en trevlig sommar!

  3. Syster hälsar och tackar för alla grattis och snälla kommentarer :)

    Julia: Jaa jag har gjort en del halsband också, så himla kul att göra smycken :)

    Pannkaksbruden: Det är inte jag utan min lillasyster och jag har dessvärre ingen aning om vart den kommer ifrån :(

    ellen: Oj vad konstigt, jag har inte fått något mail, säker på att du skickade rätt? carolina@fashionsquad.com.

  4. Vilka fina örhängen du gjorde. Din syster var jättefin. Kramar // Sanna Hennerfors, modebloggare m.m. på sannahennerfors.webblogg.se, söker alltid nya läsare (som snälla, snälla kan kommentera)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Gold
Chloé 2007
red lips
Gaga ohlala