Fever in the morning, fever all through the night..

Well, såklart har jag gått och dragit på mig någon slags förkylning (varför händer det alltid när jag är ledig?) som innefattar feber, frossa och ont i halsen. Hela dagen har spenderats i sängen, precis vad jag sett fram emot att göra under mitt påsklov, verkligen!

Imorgon har jag dock inget val utan då bär det av in till stan, feber eller ej, i jakt på present till mamma som fyller år på Tisdag. Gissar på att många butiker kommer att hålla stängt under påskhelgen så det är väl lika bra att ta tag i saken. Än är det inte försent att komma med tips på grymma 50-årspresenter så skriv på :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bik Bok s/s 09
Tout comme Charlotte
bad karma
magazinesandshoes