Dream a little dream of me

BE MINE. Om det är något som kan få mig intresserad av blommigt igen så är det den här drömmen från Whyred som jag lånade till plåtningen på tisdag. Hur snygg? Tänk er till vit t-shirt, trogna gamla skinnpajen och skyhöga klackar.
Fy fan vad jag vill ha dig, din jävel.

Translation. If there’s anything that can make me interested in flower patterns again, it’s this skirt from Whyred. I borrowed it today for a photoshoot that I’m styling next week. I mean, how gorgeous is this piece of candy? Imagine it with a plain white tee, my beloved leather jacket and some skyhigh heels. Damn, I want it soo bad.

10 thoughts on “Dream a little dream of me

  1. Den har jag trånat efter sen jag såg första bilderna på den från visningen. Vad kommer den kosta? Eller den finns redan ute i butik?

  2. Rebecca: Samma här! Jag lånade den från Patriksson Communication men återkommer så fort jag vet leveransdatum till butik samt pris:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sunday, 19:11
Daria fantaisie
Tuesday
sunday inspirationsunday inspiration