At Carin Wester S/S 09

 

WESTER. Igår var jag förbi Carin Westers visning i Berzelii park med ett gäng vänner. Det lilla jag såg av visningen verkade fantastiskt fint. Och när vi ändå talar om fint, spana in Daniels snygga outfit och Malins fantasiska väska. Yummie! Jag hade på mig T-shirt och väst från H&M, svarta jeans och min fina hatt.

Translation. Yesterday I went to Carin Wester’s fashion show at Berzelii park with a bunch of friends. The little I saw of the show (I was standing what felt like gazilion miles away) seemed amazing. And while where talking about amazing, check out Daniel’s awesome outfit and Malin’s gorgeous bag. Yummie! I wore a waistcoat
& t-shirt from H&M, black jeans and my beloved hat.

WESTER. Igår var jag förbi Carin Westers visning i Berzelii park med ett gäng vänner. Det lilla jag såg av visningen verkade fantastiskt fint. Och när vi ändå talar om fint, spana in Daniels snygga outfit och Malins fantasiska väska. Yummie! Jag hade på mig T-shirt och väst från H&M, svarta jeans och min fina hatt.

Translation. Yesterday I went to Carin Wester’s fashion show at Berzelii park with a bunch of friends. The little I saw of the show (I was standing what felt like gazilion miles away) seemed amazing. And while where talking about amazing, check out Daniel’s awesome outfit and Malin’s gorgeous bag. Yummie! I wore a waistcoat

& t-shirt from H&M, black jeans and my beloved hat.

WESTER. Igår var jag förbi Carin Westers visning i Berzelii park med ett gäng vänner. Det lilla jag såg av visningen verkade fantastiskt fint. Och när vi ändå talar om fint, spana in Daniels snygga outfit och Malins fantasiska väska. Yummie! Jag hade på mig T-shirt och väst från H&M, svarta jeans och min fina hatt.

Translation. Yesterday I went to Carin Wester’s fashion show at Berzelii park with a bunch of friends. The little I saw of the show (I was standing what felt like gazilion miles away) seemed amazing. And while where talking about amazing, check out Daniel’s awesome outfit and Malin’s gorgeous bag. Yummie! I wore a waistcoat

& t-shirt from H&M, black jeans and my beloved hat.

13 thoughts on “At Carin Wester S/S 09

  1. men åå vilken fin tischa han daniel har!! vet du vart han köpt den?? skulle ju passa lika bra på en tjej ju ;) ps.. du är så fin, ALLTID!! :)

  2. Lis: Det är en stickad tröja från Filippa K’s herravdelning, tror att den är på rea nu, så passa på! Finns en vit t-shirt med likadant blått tryck dock :)
    Hanna: H&M baby!

  3. Väskan är gryyyyym minst sagt! Blir lite irriterad på tanken när jag har en massa klädinspiration att jag den kommande veckan ska, förvisso vara sjukt preppy snygg, men se ut som alla andra som jobbar med tennisen i Båstad. Jag får smussla in Oscar de la Rentascarfen runt håret och klirrande armband runt handleden i en minimal men ack då fortfarande existerande rebellisk klädkodsbrytare.

  4. Oj ojoj, den bilden du har hatt på dig är den snyggaste jag sett på dig. Du skriver jätte bra!lycka tillmed allt :Dkram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarlett: Vogue Paris, april 2009
It's friday tomorrow..
Confetti Sunglasses
istolethisfromknightcat